4-Persoons Comfort hoek- en tussenwoning

De 4-Persoons Comfort hoek- en tussenwoning zijn twee typen recreatiewoningen op vakantiepark Landal Volendam, een recreatiepark van Landal GreenParks direct gelegen aan het Markermeer. Het vakantiepark is gezellig en kleinschalig met een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. In totaal zijn er 42 nieuw te realiseren recreatiewoningen (variërend in grootte tussen de 300 en 400 m³) waarvan twee 4-persoons Comfort hoekwoningen en vijf 4-persoons Comfort tussenwoningen. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten. Wilt u een recreatiewoning kopen? Dan is deze 4-persoons Comfort hoek- of tussenwoning misschien iets voor u. Lees meer >>

Inrichting

De recreatiewoning op dit recreatiepark worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks en hierdoor zijn alle recreatiewoningen voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken.

Investeren in recreatiewoning

Er is een groeiende vraag naar luxe en ruimere recreatiewoningen. Met de bouw van Landal Volendam wordt gehoor gegeven aan deze vraag. Investeren in een recreatiewoning hier is een goede keuze. Ook omdat in alle nieuw te bouwen woningen de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, zijn verwerkt. Het materiaalgebruik is complementair aan de architectuur waarin het Volendamse karakter terugkomt.

Verhuurgereed, beheer en eigen gebruik

Investeert u in een recreatiewoning, dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is – gedurende 10 jaar – in handen van Landal GreenParks. Maar u kunt – als eigenaar van een recreatiehuis – uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de brochure.

Afwerking vakantiewoning

Dit type woning wordt uitgevoerd in het kwaliteitslabel Comfort van Landal GreenParks. Meer weten over de exacte afwerking? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

4-persoons Comfort recreatiewoning kopen?

Zoekt u een leuk vakantiehuis voor 4 personen? Dan is investeren in een 4-persoons Comfort tussen-  of hoekwoning wellicht iets voor u. In de directe omgeving vindt u veel natuur, recreatiemogelijkheden, havens, strandjes, water en natuurlijk veel gezellige restaurantjes, kroegjes, winkeltjes en viskramen. Er zijn diverse steden in de nabije omgeving voor een leuk dagje uit. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.