4-Persoons Comfort vakantie appartement

Van Wijnen Recreatiebouw realiseert onder de naam ‘Landal Volendam’ een vakantiepark gelegen aan het Markermeer. Het is een gezellig en kleinschalig park met een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten. Onder de 42 nieuw te realiseren vakantiewoningen, die in grootte variëren tussen de 300 en 400 m³, bevinden zich ook enkele 4 persoons Comfort appartementen. Wilt u investeren in een vakantie appartement met een goed rendement dat ook geschikt is voor eigen gebruik? Dan is dit 4-persoons Comfort appartement misschien iets voor u. Lees meer >>

Investeringskans

Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar luxe en ruimere recreatiewoningen. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt.

Afwerking vakantie appartement

De vakantie appartementen worden uitgevoerd in het kwaliteitslabel Comfort van Landal GreenParks. Meer weten over de exacte afwerking? Vraag dan de brochure aan.

Inrichting

Alle vakantiehuizen en appartementen worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting per woningtype voldoet aan de eisen van Landal GreenParks. Alle recreatiewoningen hebben een luxe inventaris, een mooie houtkachel, moderne keuken en sanitair. De woningen met kwaliteitslabel Luxe hebben daarnaast nog een sauna, sunshower en was-droogcombinatie.

Verhuurgereed, beheer en eigen gebruik

De woningen worden verhuurgereed opgeleverd en de verhuur van alle woningen en appartementen is – gedurende 10 jaar – in handen van Landal GreenParks. Natuurlijk kunt u als eigenaar ook zelf gebruik maken van uw vakantiehuis. Voor de details verwijzen we u naar de brochure.

4-persoons Comfort appartement kopen?

Wilt u investeren in een 4-persoons Comfort vakantie appartement? Dan is Landal Volendam wellicht iets voor u. Heerlijk gelegen aan het Markermeer met de toeristische trekpleister Volendam om de hoek. De omgeving kenmerkt zich door veel natuur, recreatiemogelijkheden, havens, strandjes, water en natuurlijk veel gezellige restaurantjes, kroegjes, winkeltjes en viskramen. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.