4-Persoons Luxe tweekapper

Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam ‘Landal Volendam’. Het nieuwe, kleinschalige recreatiepark ligt direct aan het Markermeer. Het park heeft een eigen receptie, speelvoorzieningen voor de allerkleinsten en bestaat uit 42 nieuw te realiseren recreatiewoningen (in grootte variërend tussen de 300 en 400 m³). Een aantal van deze vakantiewoningen zijn 2-onder-1-kap woningen met een luxe afwerking geschikt voor 4 personen: de 4-persoons Luxe tweekapper. Zoekt u een investeringskans en wilt u beleggen in een 4-persoons vakantiewoning? Dan is deze Luxe tweekapper misschien iets voor u. Lees meer >>

Trekpleister Volendam

De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, ‘De Dijk’, de karakteristieke oudhollandse huizen en de bekende palingsound hebben Volendam groot gemaakt. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Beleggen in een vakantiewoning

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt. Als eigenaar van een recreatiewoning profiteert u daar optimaal van. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Inrichting en Luxe afwerking

Alle vakantiewoningen op dit recreatiepark worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks die horen bij het kwaliteitslabel ‘Luxe’. Wat houdt dit in? Alle recreatiewoningen met het label ‘Luxe’ zijn voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken. Daarnaast hebben deze woningen een sauna, sunshower en was-droogcombinatie extra.

Eigen gebruik

Investeert u in een recreatiewoning dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is zoals aangegeven – gedurende 10 jaar – in handen van Landal GreenParks. Maar u kunt, als eigenaar van een vakantiewoning, uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Toekomstpersfectief

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Volendam. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Beleggen in een 4-persoons Luxe tweekapper?

Zoekt u een leuke vakantiewoning voor 4 personen? Dan is beleggen in deze 4-persoons Luxe tweekapper (2-onder-1-kap vakantiewoning) wellicht iets voor u. In de directe omgeving zijn de contouren van de grotere, nabijheid gelegen, steden als Purmerend, Monnickendam en Edam aan de horizon zichtbaar. Waterland, een prachtig natuurgebied om heerlijk te wandelen, te fietsen of met een klein bootje de eindeloze sloten en waterplassen te bevaren, ademt rust en stilte uit. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.