6-Persoons Comfort hoekwoning met balkon

Aan de rand van het Markermeer realiseert Van Wijnen Recreatiebouw een gezellig en kleinschalig recreatiepark met een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. In totaal zijn er 42 nieuw te realiseren vakantiewoningen (variërend in grootte tusen de 300 en 400 m³) waaronder één 6-Persoons Comfort hoekwoning met balkon. Het vakantiepark heeft een uitgesproken dorpskarakter. De typische Volendamse architectuur, het bijbehorende materiaalgebruik en schaalgrootte versterken het gevoel dat je echt op vakantie bent in Volendam. Op slechts een paar honderd meter afstand ligt bovendien de wereldberoemde Volendamse Dijk en haven, met gezellige kroegjes, restaurants, winkeltjes en viskramen. Lees verder >>

Volendam

De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, “De Dijk’, de karakteristieke oudhollandse huizen en de bekende palingsound hebben Volendam groot gemaakt. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Investeren in vakantiewoning

Er is een groeiende vraag naar luxe en ruimere recreatiewoningen. Met de bouw van Landal Volendam geeft Van Wijnen Recreatiebouw in samenwerking met Landal GreenParks gehoor aan deze vraag. Investeren in een recreatiewoning in Volendam is een goede keuze.

Inrichting en verhuurgereed

Alle recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en zijn verhuurgereed. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks en hierdoor zijn alle recreatiewoningen voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken. Meer weten over de exacte afwerking? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Beheer, verhuur en eigen gebruik

Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling gedurende 10 jaar namens de VvE. Ook bestaat de mogelijkheid om de woning voor eigen gebruik te reserveren en wel voor maximaal 12 weken per jaar, waarvan maximaal 3 weken in het hoogseizoen. Bij eigen gebruik bent u als eigenaar wel de servicekosten, waaronder schoonmaakkosten, verschuldigd. De verhuuropbrengsten worden middels een poolsysteem per type recreatiewoning bepaald en per maand, na aftrek van de servicekosten en provisie, afgerekend met u als eigenaar. De parkkosten worden door de VvE eveneens periodiek bij de eigenaar in rekening gebracht.

6-Persoons recreatiewoning in Volendam kopen?

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Volendam. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst. Interesse in een 6-persoons recreatiewoning in Volendam? Vraag dan de brochure aan van deze 6-persoons Comfort hoekwoning met balkon of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.