6-Persoons Comfort hoekwoning

Vanaf het moment dat u het Slobbeland oprijdt, zijn de eerste contouren van Landal Volendam al zichtbaar. Dit nieuw te realiseren recreatiepark heeft de stijl en uitstraling van de klassieke Volendamse bouw. Eenmaal op het park en ingecheckt bij de centrale receptie is er niets meer te merken van de smeltkroes aan bedrijven, functies en bezoekers langs het Slobbeland. Integendeel, de vakantiewoningen vormen een oase van rust aan het Markermeer. In totaal realiseert Van Wijnen Recreatiebouw hier 42 vakantiewoningen (variërend in grootte tussen de 300 en 400 m³) waaronder een aantal 6-Persoons Comfort hoekwoningen. Wilt u een 6-persoons comfort hoekwoning als recreatiewoning kopen? Dan is dit vastgoedproject misschien iets voor u. Lees verder >>

Investeringskans

Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar luxe en ruimere recreatiewoningen. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt.

Inrichting  6 persoons recreatiewoning

Alle recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en zijn verhuurgereed. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks. Alle woningen met kwaliteitslabel ‘Comfort’ zijn voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken. Meer weten over de exacte afwerking? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Over eigen gebruik, verhuur en beheer

Investeert u in deze 6 persoons recreatiewoning dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen is, gedurende 10 jaar, in handen van Landal GreenParks. Maar u kunt, als eigenaar van een vakantiewoning, uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Volendam en omgeving

De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend. De traditionele klederdracht, “De Dijk’, de karakteristieke oudhollandse huizen en de bekende palingsound hebben Volendam groot gemaakt. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Recreatiewoning Volendam kopen?

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt. Een aspect waarvan u als eigenaar van een recreatiewoning, optimaal profiteert. Zeker wanneer u bedenkt dat Landal GreenParks de recreatiewoningen verhuurt en het park beheert. Daar hoeft u als eigenaar niet naar om te kijken. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst. Interesse in een 6-persoons recreatiewoning in Volendam? Vraag dan de brochure aan of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.