6-Persoons Comfort tussenwoning met balkon

Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, wordt door Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark gerealiseerd onder de naam ‘Landal Volendam’. Dit vakantiepark is nieuw, gezellig, kleinschalig en ligt direct aan het Markermeer. In totaal worden er 42 nieuwe recreatiewoningen gerealiseerd, variërend in grootte tussen de 300 en 400 m³. Hieronder twee 6-persoons Comfort tussenwoningen met balkon. Zoekt u een investeringskans en wilt u beleggen in een 6-persoons vakantiewoning? Dan is deze 6-persoons Comfort tussenwoning met balkon misschien iets voor u. Lees verder >>

Inrichting en kwaliteitslabel ‘Comfort’

De inrichting van deze vakantiewoning horen bij het kwaliteitslabel ‘Comfort’ van Landal GreenParks. Wat houdt dit in? Recreatiewoningen met het label ‘Comfort’ zijn voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken. Deze 6-persoons tussenwoning bestaat uit 3-woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers en 2 badkamers, de eerste verdieping is de woonkamer met keuken én balkon! Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer.

Gezellig Volendam

Volendam is een echte toeristische trekpleister met traditionele klederdracht en karakteristieke oudhollandse huizen. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Investeren in vakantiewoningen

Het zal u niet verbazen dat Volendam het hele jaar door veel bezoekers trekt. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is – gedurende 10 jaar – in handen van Landal GreenParks. Maar u kunt, als eigenaar van een vakantiewoning, uiteraard ook zelf gebruik maken van de woning. Voor de details verwijzen we u naar de brochure.

Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Goede verhuuropbrengst

We zijn ervan overtuigd dat goede verhuuropbrengsten mogelijk zijn voor Landal Volendam. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Beleggen in een 6-persoons recreatiewoning?

Zoekt u een leuke vakantiewoning voor 6 personen? Dan is beleggen in deze 6-Persoons Comfort tussenwoning met balkon wellicht iets voor u. In de directe omgeving vindt u grote(re) steden als Purmerend, Monnickendam, Edam en Amsterdam. Natuurgebied Waterland is een prachtige omgeving om in te wandelen, te fietsen of met een klein bootje de eindeloze sloten en waterplassen te bevaren. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan van deze 6-persoons Comfort tussenwoning met balkon of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.