6-Persoons Comfort tussenwoning

Aan de rand van het Markermeer realiseert Van Wijnen Recreatiebouw een gezellig en kleinschalig vakantiepark met een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. In totaal worden er 42 vakantiehuizen (variërend tussen de 300 en 400 m³) gerealiseerd waaronder deze 6-Persoons Comfort tussenwoning. Landal Volendam heeft een uitgesproken dorpskarakter met herkenbare Volendamse architectuur en gezellige kroegjes, restaurants en winkels in de nabije omgeving. Wilt u inversteren in een vakantiehuis in Volendam? Dan is dit 6-Persoons Comfort vakantiehuis (tussenwoning) misschien iets voor u. Lees verder >>

Inrichting en indeling

Alle vakantiehuizen en appartementen op dit recreatiepark worden sfeervol en compleet ingericht. De inrichting per woningtype voldoet aan de eisen van Landal GreenParks. Alle vakantiehuizen met kwaliteitslabel ‘Comfort’ hebben een luxe inventaris, een mooie houtkachel, moderne keuken en sanitair. Dit type vakantiehuis bestaat uit 3-woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers en 2 badkamers, de eerste verdieping is de woonkamer met keuken. Op de bovenste verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer.

Toekomst en verwachting verhuur

We zijn ervan overtuigd dat Landal Volendam een goede verhuuropbrengst kan realiseren. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

Landal GreenParks is al geruime tijd actief als een professionele verhuurorganisatie met veel ervaring in vergelijkbare, succesvolle projecten en recreatieparken.

Over verhuur en eigen gebruik

Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling gedurende 10 jaar. Maar als eigenaar kunt u natuurlijk ook zelf gebruik maken van uw vakantiehuis. Wilt u meer weten hierover? Neem dan contact op met de makelaar.

Volendam als trekpleister

Volendam is een echte toeristische trekpleister met traditionele klederdracht en karakteristieke oudhollandse huizen. Maar Volendam biedt veel meer. Wie vanaf de snelweg A7 of A10 naar Volendam rijdt, maakt direct kennis met rust en ruimte. Vergezichten over het typische Hollandsche landschap Waterland, met aan de horizon kerktorens van pittoreske dorpjes als Zuiderwoude, Broek in Waterland en Durgerdam.

Beleggen in een 6-persoons vakantiehuis?

Zoekt u een leuk 6 persoons vakantiehuis? Dan is beleggen in deze 6-Persoons Comfort tussenwoning  wellicht iets voor u. In de directe omgeving vindt u grote(re) steden als Purmerend, Monnickendam, Edam en Amsterdam. Natuurgebied Waterland is een prachtige omgeving om in te wandelen, te fietsen of met een klein bootje de eindeloze sloten en waterplassen te bevaren. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan van deze 6-persoons Comfort tussenwoning of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.