6-Persoons Luxe tweekapper

Vanaf het moment dat u het Slobbeland oprijdt, zijn de eerste contouren van Landal Volendam (de zogenaamde pakhuiswoningen) al zichtbaar. Deze pakhuiswoningen staan keurig op een rij en hebben de stijl en uitstraling van de klassieke Volendamse bouw. Hier realiseert Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw recreatiepark onder de naam ‘Landal Volendam’. Een kleinschalig project, direct gelegen aan het Markermeer. Onder de in totaal 42 nieuw te realiseren recreatiewoningen (variërend in grootte tussen de 300 en 400 m³) vindt u een paar 6 persoons 2-onder1-kap vakantiewoningen. Wie weet iets voor u om in te investeren in een 6-persoons Luxe tweekapper? Lees meer >>

Indeling vakantiepark en vakantiewoning

Het park heeft een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. De 6-persoons Luxe tweekappers bestaan uit twee verdiepingen met een luxe afwerking. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer. Op de verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks die horen bij het kwaliteitslabel ‘Luxe’. Wat houdt dit in? Alle recreatiewoningen met het label ‘Luxe’ zijn voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair en een moderne keuken. Daarnaast hebben deze woningen een sauna, sunshower en was-droogcombinatie extra.

Investeren in een recreatiewoning

Als eigenaar van deze recreatiewoning profiteert u optimaal van het feit dat Volendam het hele jaar door bezoekers trekt. Landal GreenParks verhuurt de recreatiewoningen en beheert het park. Daar heeft u als eigenaar geen omkijken naar. Landal GreenParks is een professionele verhuurorganisatie en expert op het gebied van verhuur en beheer van luxe recreatiewoningen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Volendam. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten.

Eigen gebruik

Investeert u in deze recreatiewoning dan wordt deze verhuurgereed opgeleverd. De verhuur van alle woningen en appartementen op dit recreatiepark is zoals aangegeven – gedurende 10 jaar – in handen van Landal GreenParks. U kunt, als eigenaar, uiteraard ook zelf gebruik maken van de vakantiewoning. Voor de details verwijzen we u naar de makelaar.

Beleggen in een 6-persoons Luxe tweekapper?

Zoekt u een luxe recreatiewoning voor 6 personen? Dan is investeren in deze 6-persoons 2-onder-1-kap vakantiewoning wellicht een goede belegging. In de directe omgeving van Volendam liggen grotere steden als Purmerend, Monnickendam, Edam en natuurlijk Amsterdam. Waterland is een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen of varen over de eindeloze sloten en plassen. Nieuwsgierig? Vraag dan de brochure aan van deze 6-persoons Luxe tweekapper of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.