6-Persoons Luxe vrijstaand vakantiehuis

Beschut en omheind, maar toch midden in de recreatieve dynamiek van Volendam, realiseert Van Wijnen Recreatiebouw B.V. een nieuw vakantiepark met de naam ‘Landal Volendam’. Het vakantiepark ligt direct aan het Markermeer en heeft een gezellige, kleinschalig opzet. Het beschikt over een eigen receptie en speelvoorzieningen voor de allerkleinsten. Binnen een straal van nog geen kilometer vindt u een keur aan winkels en supermarkten, maar ook aantrekkelijke horeca, wellness, strand, zwembad, havens en andere faciliteiten. Onder de in totaal 42 nieuw te realiseren vakantiehuizen, variërend in grootte tussen de 300 en 400 m³, vindt u een paar 6 persoons Luxe vrijstaande woningen. Wilt u een vakantiehuis in Volendam kopen? Dan is dit 6-persoons Luxe vrijstaand vakantiehuis wellicht een mooie kans. Lees meer >>

Indeling vakantiehuis

De 6-persoons Luxe vrijstaande vakantiehuizen bestaan uit twee verdiepingen met een luxe afwerking. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met badkamer en een los toilet plus de woonkamer en open keuken. Op de verdieping vindt u nog twee extra slaapkamers, een badkamer en los toilet. De inrichting voldoet aan de eisen van Landal GreenParks die horen bij het kwaliteitslabel ‘Luxe’. Dit houdt in dat alle deze vakantiehuizen zijn voorzien van een houtkachel, luxe inventaris, modern sanitair, een moderne keuken, een sauna, sunshower en was-droogcombinatie.

Verhuur en eigen gebruik

Alle vakantiehuizen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling gedurende 10 jaar (namens de VvE). Als eigenaar kunt u de woning voor eigen gebruik reserveren en wel voor maximaal 12 weken per jaar, waarvan maximaal 3 weken in het hoogseizoen. Bij eigen gebruik bent u als eigenaar wel de servicekosten, waaronder schoonmaakkosten, verschuldigd. De verhuuropbrengsten worden middels een poolsysteem per type recreatiewoning bepaald en per maand, na aftrek van de servicekosten en provisie, afgerekend met u als eigenaar. De parkkosten worden door de VvE eveneens periodiek bij u als eigenaar in rekening gebracht. Voor meer informatie verwijzen we u naar de makelaar.

Investeren in een vakantiehuis in Volendam

Volendam trekt het hele jaar door bezoekers en daar profiteert u als eigenaar van. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor dit recreatiepark. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten.

Luxe vrijstaand vakantiehuis in Volendam kopen?

Wilt u een luxe vakantiehuis voor 6 personen in Volendam kopen? Dan is dit vastgoedproject een goede investeringskans. De toeristische trekpleister Volendam is over de hele wereld bekend en in de nabije omgeving vindt u grote(re) steden als Purmerend, Monnickendam, Edam en natuurlijk Amsterdam. Meer weten? Vraag dan de brochure aan van een 6-persoons Luxe vrijstaand vakantiehuis of neem contact op met de makelaar.

Landal Volendam | Investeren in vakantieplezier

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.