Selecteer een pagina
Start verhuur: zomer 2020

Start verhuur: zomer 2020

In verband met het Coronavirus zijn er geen verkoopdagen gepland. Residentia projectmakelaars is ook deze periode werkzaam en is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 – 16.00 uur.
‘De bouw is in volle gang en we staan aan de vooravond van de verhuur in zomer 2020’, vertelt Lukassen. ‘Daarom is het nu een goed moment om in te stappen. Je zit niet meer met voorfinanciering en vangt direct rendement. Heel lucratief!

Kom naar de verkoopdag op zondag 8 maart

Kom naar de verkoopdag op zondag 8 maart

Op zondag 8 maart staat er weer een verkoopdag gepland. Bekijk samen met makelaar Peter Lukassen van Residentia de voortgang van de bouw en laat u persoonlijk informeren over de laatste stand van zaken. ‘We staan aan de vooravond van de verhuur in juli 2020’, vertelt Lukassen. ‘Daarom is het nu een goed moment om in te stappen. Je zit niet meer met voorfinanciering en vangt direct rendement. Heel lucratief!

Plan hier uw afspraak. 

Kom naar de verkoopdag 16 februari

Kom naar de verkoopdag 16 februari

Sparen levert vandaag de dag bijna tot niks meer op, vooral nu de spaarrente naar nul gaat. Wilt u het beste uit uw spaargeld halen? Denk dan eens na over een onbezorgde belegging zoals de recreatiewoningen op vakantiepark Landal Volendam. Dit is een duurzame investering waar u als belegger geen omkijken naar hebt. Klinkt dit interessant? Kom dan naar de verkoopdag op zondag 16 februari. Plan hier uw afspraak. 

Succesvolle kijkdag

Succesvolle kijkdag

Van een kijkje nemen in een recreatiewoning tot een rondleiding op de bouwlocatie. Daarvoor kwamen kopers en geïnteresseerden naar de kijkdag op vakantiepark Landal Volendam op 15 december 2019. Zo konden zij uitgebreid de typische Volendamse woningen bekijken en ervaren hoe dicht de huizen bij het water staan. Tijdens een korte wandeling over het park zagen de kijkers hoeveel leuke doorkijkjes er naar het Markermeer zijn.

Wilt u alles weten over de voordelen van investeren in een recreatiewoning van Landal Volendam? Plan hier uw afspraak voor de verkoopdag op zondag 19 januari. 

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Een recreatiewoning zowel van binnen als van buiten bekijken. Dat kan op zondag 15 december. Van Wijnen Recreatiebouw en Residentia projectmakelaars organiseren dan een kijkdag op de bouwlocatie van vakantiepark Landal Volendam. 

De laatste vijf maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de 42 recreatiewoningen op het Slobbeland. Inmiddels zijn alle huizen op vakantiepark Landal Volendam casco gebouwd. Kortom: de uitgelezen kans om geïnteresseerden uit te nodigen voor een kijkdag.

Wilt u graag een rondleiding op de bouwlocatie en een casco recreatiewoning van binnen bekijken? Kom dan naar de kijkdag op zondag 15 december 2019. Wij staan van 11.00 tot 16.00 uur voor u klaar. Heeft u interesse? Plan hier uw afspraak.  

Veiligheid op de bouw:
Het bezoek van de bouwplaats is op eigen risico. Wij verzoeken u om zich aan de instructies van de organisatie te houden. U krijgt ter plaatse een bouwhelm uitgereikt, welke uiteraard binnen de bouwhekken gedragen dient te worden. Indien u beschikt over veiligheidsschoenen wordt u verzocht deze aan te doen. Mocht u deze niet hebben, dan wordt stevig en robuust schoeisel geadviseerd.

Ondernemers opgelet: dit is uw kans

Ondernemers opgelet: dit is uw kans

Heeft u als ondernemer een boekwinst opgenomen in de herinvesteringsreserve? En bent u van plan om op korte termijn nog te herinvesteren? Denk dan eens aan een van de recreatiewoningen op Landal Volendam. De huizen op dit vakantiepark zijn duurzaam gebouwd en worden professioneel verhuurd. Dat maakt Landal Volendam een betrouwbare en toekomstwaardige investering.

Bent u ondernemer? En wist u al dat u de boekwinst op bedrijfsmiddelen onder bepaalde voorwaarden mag opnemen buiten de jaarlijkse winst? Dit kan onder de zogenoemde herinvesteringsreserve. Het voordeel is dat er dan geen belasting wordt geheven over die boekwinst. Belangrijk is dat u binnen drie jaar een nieuwe investering doet, anders moet u de reserve weer toevoegen aan de winst en krijgt u alsnog een belastingheffing. Voorkom dit door tijdig te herinvesteren, bijvoorbeeld in een recreatiewoning op Landal Volendam.

Een investering met toekomstwaarde, dat is Landal Volendam. De 42 recreatiewoningen liggen op een toeristische locatie, daarom worden er hoge verhuuropbrengsten verwacht. Daarnaast faciliteert Landal GreenParks de verhuur en draagt zorg voor het onderhoud en beheer van de woning. Zo is dit een belegging waar u straks weinig omkijken naar hebt. Dat is pas onbezorgd beleggen.

Bent u geïnteresseerd in investeren in een recreatiewoning op Landal Volendam? Kom naar de verkoop- en kijkdag op zondag 15 december op de bouwlocatie. Plan hier uw afspraak.

De bouw verloopt volgens planning

De bouw verloopt volgens planning

In juni is de bouw van de recreatiewoningen op vakantiepark Landal Volendam gestart. Ondanks het koude weer, verlopen de werkzaamheden goed volgens planning. Uitvoerder Ben Bruinenberg en assistent-uitvoerder Jordi Bakker bij Van Wijnen vertellen de stand van zaken.

‘Inmiddels hebben we meer dan 30 recreatiewoningen casco gebouwd,’ vertelt Bruinenberg. ‘De verwachting is dat alle 42 vakantiehuizen in week 48 casco gebouwd zijn. Ondertussen zijn we ook gestart met de afbouw. Dat gebeurt zowel binnen als buiten. Zo plaatsen we de binnenwanden en is de installateur gestart.’

‘Het bouwen van de recreatiewoningen op Landal Volendam is erg leuk en afwisselend werk,’ zegt Bruinenberg enthousiast. ‘We bouwen verschillende woningtypes en er zit veel timmerwerk aan de gevels, dat maakt het werk erg gevarieerd. Met als resultaat 42 authentieke, Volendamse recreatiewoningen.’

Wilt u ook een keer op de bouwlocatie kijken? Kom dan langs op een van de verkoopdagen waar u door de makelaar wordt geïnformeerd over het project en de interessante beleggingsvoordelen. Plan hier uw afspraak.

De vraag naar luxe recreatiewoningen stijgt

De vraag naar luxe recreatiewoningen stijgt

De vraag naar recreatiewoningen blijft stijgen, blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM. In 2018 zijn er bijna 4600 recreatiewoningen verkocht. Dat is 4,8% meer dan in 2017. Ook ziet de NVM dat de vraag naar luxere recreatiewoningen groeit. Zo is de gemiddelde verkoopprijs gestegen. En het duurdere, luxere segment beslaat een steeds groter aandeel in het totaal aantal verkopen van recreatiewoningen.

Met de bouw van de 42 recreatiewoningen op Landal Volendam wordt gehoor gegeven aan deze stijgende vraag. De woningen zijn ruim en worden sfeervol en comfortabel ingericht. Alle huizen zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardig inventaris en sanitair, een moderne keuken en een houtgestookte kachel. De luxere recreatiewoningen krijgen daarnaast ook een sauna, eeen sunshower, een wasmachine en een droger.

Heeft u interesse in een recreatiewoning op Landal Volendam? Plan hier je afspraak voor een verkoopdag.

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Interesse? Kom naar de verkoopdag

Zondag 24 november is het zover: de verkoopdag van de recreatiewoningen van Landal Volendam. Bent u geïnteresseerd in investeren in recreatief vastgoed op een toeristische locatie? Dan is het een aanrader om langs te komen tijdens de verkoopdag. Hier bekijkt u de bouwlocatie van het vakantiepark en wordt u uitgebreid geïnformeerd over de interessante voordelen van beleggen in een vakantiewoning in Volendam. Interesse? Meld u hier aan voor de verkoopdag.

‘De eerste 7 beleggingswoningen zijn al casco gebouwd’

‘De eerste 7 beleggingswoningen zijn al casco gebouwd’

De bouw van de 42 recreatiewoningen in Volendam is in juni gestart. Hoe gaat het nu met de bouwwerkzaamheden? We vroegen het aan Koen de Koning, projectleider bij Van Wijnen Heerhugowaard.

‘We bouwen de woningen eerst casco,’ vertelt De Koning. ‘Dan is de constructie klaar: en staan de betonwanden en de houten gevels. Zo hebben we al zeven vakantiehuizen gebouwd. Dit kan heel snel omdat de huizen al zijn geprefabriceerd. Ons doel is ook om iedere week twee tot drie woningen casco te laten verrijzen. Dat lukt tot nu toe aardig.’

Voorspoedige bouw

‘Op dit moment loopt de bouw voorspoedig,’ gaat De Koning verder. ‘Vorige week zijn we gestart met het aanbrengen van de gevels. Deze worden eerst gemetseld en vervolgens bekleed met hout. Zo zien de huizen er straks uit als authentieke vissershuisjes. Daarna starten we met de afbouw, dan gaan we binnen aan het werk.’

Uitdagend werken

Een uitdaging kun je de bouw van de recreatiewoningen wel noemen. ‘De bouwlocatie ligt aan het Markermeer,’ zegt De Koning. ‘De wind bemoeilijkt het hijsen van bouwmaterialen. Daarnaast is het vanwege ruimtegebrek voor ons lastig om de materialen uit te stallen. Dat zorgt ervoor dat het bouwen soms een uitdagende klus is, maar bouwveiligheid staat bij ons voorop.’

Prachtig resultaat

‘De locatie aan het water is prachtig, hier kun je straks geweldig recreëren,’ vertelt De Koning enthousiast. ‘En het ontwerp is ook heel mooi. We bouwen huizen met een echte Volendamse uitstraling. Ik kan niet wachten om het resultaat te zien, zodra het af is.’

Wilt u ook een keer op de bouwlocatie kijken? Kom dan langs op een van de verkoopdagen, waar u door de makelaar geïnformeerd wordt over het project en de interessante beleggingsvoordelen. Plan hier uw afspraak in.