Eindejaars verhuurbonus

Eindejaars verhuurbonus

Ontvang over dit jaar én over 2021 een sprankelende netto eindejaars verhuurbonus

Indien u in november of in december 2020 een recreatiewoning aankoopt op Landal Volendam, dan ontvangt u naast de gebruikelijke verhuuropbrengst maar liefst twee maal een netto verhuurbonus. Afhankelijk van het woningtype dat u koopt, varieert deze netto bonus per jaar van € 2.500,– excl. btw tot ca. € 4.000,– excl. btw. Dit betreft de verhuurjaren 2020 en 2021; de bedragen worden uitgekeerd in januari 2021 en in januari 2022 door Van Wijnen Recreatiebouw BV. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden. Bekijk hier het overzicht met de precieze bedragen van deze eindejaars verhuurbonus.

Interesse
Heeft u interesse in beleggen in een recreatiewoning? Neem dan contact op met de makelaar voor aanvullende informatie Wilt u komen kijken op Landal Volendam? U kunt een persoonlijke afspraak plannen met de makelaar op het park: Slobbeland 5, 1131 AA Volendam.

Profiteer direct van verhuuropbrengsten

Profiteer direct van verhuuropbrengsten

Groot nieuws: de recreatiewoningen van Landal Volendam zijn volop verhuurd. Hierdoor profiteert u als investeerder in een recreatiewoning niet alleen direct van de verhuuropbrengsten, maar kunnen de rendementsverwachtingen omhoog worden bijgesteld vanwege de hoge bezettingsgraad.
Interessant? Kom dan langs tijdens een van de verkoopdagen op zondag 22 en zondag 29 november 2020 tussen 11.00 tot 16.00 uur. U kunt een persoonlijke afspraak plannen met de makelaar op het park: Slobbeland 5, 1131 AA Volendam.

Plan hier uw afspraak

Investeren in een vakantiewoning van Landal Volendam?

Investeren in een vakantiewoning van Landal Volendam?

De eerste bezoekers van vakantiepark Landal Volendam genieten volop van de toeristische trekpleisters in en om het dorp. De locatie en de woningen vallen erg in de smaak en worden ontzettend goed verhuurd. Wanneer u investeert in een recreatiewoning op Landal Volendam, profiteert u direct van hoge verhuuropbrengsten. Wilt u hier meer over weten? Kom dan naar het verkoopweekend op zaterdag 29 en zondag 30 augustus tussen 11.00 en 16.00 uur. U bent hier op afspraak van harte welkom! U kunt zich aanmelden via deze link [link toevoegen]. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Residentia projectmakelaars, tel. Nr. 0548 – 538750 of via info@residentia.nl.

Kom naar de verkoopdag op zondag 17 mei

Kom naar de verkoopdag op zondag 17 mei

Het nieuwe Landalpark nadert zijn voltooiing. Ondanks de coronacrisis is de bouw van de recreatiewoningen Landal Volendam onverminderd doorgegaan. Het park is zelfs al te boeken via de website van Landal GreenParks. Vanwege de populariteit van vakantie in eigen land, wordt er een uitstekende bezetting en verhuuropbrengst verwacht. Op de vooravond van een druk verhuurseizoen is dit hét moment om te investeren in een lucratieve recreatiewoning.

Zondag 17 mei heeft u de gelegenheid om het park en een ingerichte demowoning te bezichtigen. Wij houden ons uiteraard aan alle veiligheidsvoorschriften van de overheid. Op afspraak bent u tussen 11.00 – 16.00 uur welkom op het park: Slobbeland 5, 1131 AA Volendam.

Residentia projectmakelaars verzorgt de bezichtiging | info@residentia.nl | tel. 0548 – 538 750
Plan hier uw afspraak. 

 

  • Toeristische toplocatie: in Volendam en aan het Markermeer
  • 42 sfeervolle recreatiewoningen op eigen grond
  • Hoogwaardig, toekomstbestendig en gasloos vastgoed
  • 4- en 6-persoons recreatiewoningen in Comfort en Luxe uitvoering
  • Professionele verhuur via Landal GreenParks
  • Koopsommen inclusief grond en inclusief inventaris vanaf 248.000 euro vrij op naam, exclusief btw
Start verhuur: zomer 2020

Start verhuur: zomer 2020

In verband met het Coronavirus zijn er geen verkoopdagen gepland. Residentia projectmakelaars is ook deze periode werkzaam en is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 – 16.00 uur.
‘De bouw is in volle gang en we staan aan de vooravond van de verhuur in zomer 2020’, vertelt Lukassen. ‘Daarom is het nu een goed moment om in te stappen. Je zit niet meer met voorfinanciering en vangt direct rendement. Heel lucratief!

Kom naar de verkoopdag op zondag 8 maart

Kom naar de verkoopdag op zondag 8 maart

Op zondag 8 maart staat er weer een verkoopdag gepland. Bekijk samen met makelaar Peter Lukassen van Residentia de voortgang van de bouw en laat u persoonlijk informeren over de laatste stand van zaken. ‘We staan aan de vooravond van de verhuur in juli 2020’, vertelt Lukassen. ‘Daarom is het nu een goed moment om in te stappen. Je zit niet meer met voorfinanciering en vangt direct rendement. Heel lucratief!

Plan hier uw afspraak. 

Kom naar de verkoopdag 16 februari

Kom naar de verkoopdag 16 februari

Sparen levert vandaag de dag bijna tot niks meer op, vooral nu de spaarrente naar nul gaat. Wilt u het beste uit uw spaargeld halen? Denk dan eens na over een onbezorgde belegging zoals de recreatiewoningen op vakantiepark Landal Volendam. Dit is een duurzame investering waar u als belegger geen omkijken naar hebt. Klinkt dit interessant? Kom dan naar de verkoopdag op zondag 16 februari. Plan hier uw afspraak. 

Succesvolle kijkdag

Succesvolle kijkdag

Van een kijkje nemen in een recreatiewoning tot een rondleiding op de bouwlocatie. Daarvoor kwamen kopers en geïnteresseerden naar de kijkdag op vakantiepark Landal Volendam op 15 december 2019. Zo konden zij uitgebreid de typische Volendamse woningen bekijken en ervaren hoe dicht de huizen bij het water staan. Tijdens een korte wandeling over het park zagen de kijkers hoeveel leuke doorkijkjes er naar het Markermeer zijn.

Wilt u alles weten over de voordelen van investeren in een recreatiewoning van Landal Volendam? Plan hier uw afspraak voor de verkoopdag op zondag 19 januari. 

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Een recreatiewoning zowel van binnen als van buiten bekijken. Dat kan op zondag 15 december. Van Wijnen Recreatiebouw en Residentia projectmakelaars organiseren dan een kijkdag op de bouwlocatie van vakantiepark Landal Volendam. 

De laatste vijf maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de 42 recreatiewoningen op het Slobbeland. Inmiddels zijn alle huizen op vakantiepark Landal Volendam casco gebouwd. Kortom: de uitgelezen kans om geïnteresseerden uit te nodigen voor een kijkdag.

Wilt u graag een rondleiding op de bouwlocatie en een casco recreatiewoning van binnen bekijken? Kom dan naar de kijkdag op zondag 15 december 2019. Wij staan van 11.00 tot 16.00 uur voor u klaar. Heeft u interesse? Plan hier uw afspraak.  

Veiligheid op de bouw:
Het bezoek van de bouwplaats is op eigen risico. Wij verzoeken u om zich aan de instructies van de organisatie te houden. U krijgt ter plaatse een bouwhelm uitgereikt, welke uiteraard binnen de bouwhekken gedragen dient te worden. Indien u beschikt over veiligheidsschoenen wordt u verzocht deze aan te doen. Mocht u deze niet hebben, dan wordt stevig en robuust schoeisel geadviseerd.

Ondernemers opgelet: dit is uw kans

Ondernemers opgelet: dit is uw kans

Heeft u als ondernemer een boekwinst opgenomen in de herinvesteringsreserve? En bent u van plan om op korte termijn nog te herinvesteren? Denk dan eens aan een van de recreatiewoningen op Landal Volendam. De huizen op dit vakantiepark zijn duurzaam gebouwd en worden professioneel verhuurd. Dat maakt Landal Volendam een betrouwbare en toekomstwaardige investering.

Bent u ondernemer? En wist u al dat u de boekwinst op bedrijfsmiddelen onder bepaalde voorwaarden mag opnemen buiten de jaarlijkse winst? Dit kan onder de zogenoemde herinvesteringsreserve. Het voordeel is dat er dan geen belasting wordt geheven over die boekwinst. Belangrijk is dat u binnen drie jaar een nieuwe investering doet, anders moet u de reserve weer toevoegen aan de winst en krijgt u alsnog een belastingheffing. Voorkom dit door tijdig te herinvesteren, bijvoorbeeld in een recreatiewoning op Landal Volendam.

Een investering met toekomstwaarde, dat is Landal Volendam. De 42 recreatiewoningen liggen op een toeristische locatie, daarom worden er hoge verhuuropbrengsten verwacht. Daarnaast faciliteert Landal GreenParks de verhuur en draagt zorg voor het onderhoud en beheer van de woning. Zo is dit een belegging waar u straks weinig omkijken naar hebt. Dat is pas onbezorgd beleggen.

Bent u geïnteresseerd in investeren in een recreatiewoning op Landal Volendam? Kom naar de verkoop- en kijkdag op zondag 15 december op de bouwlocatie. Plan hier uw afspraak.