Selecteer een pagina

‘Hét moment om in te stappen.’

Op zondag 8 maart staat er weer een verkoopdag gepland van recreatiewoningen op vakantiepark Landal Volendam. Bekijk dan samen met makelaar Peter Lukassen van Residentia de voortgang van de bouw en laat u persoonlijk informeren over de laatste stand van zaken. Vanwege de zachte winter kon er flink worden doorgebouwd.

‘We staan aan de vooravond van de verhuur in juli 2020’, vertelt Lukassen. ‘Daarom is het nu een goed moment om in te stappen. Je zit niet meer met voorfinanciering en vangt direct rendement. Heel lucratief!

Toplocatie

Volendam is een bewezen locatie. Amsterdam en de Zaanstreek liggen om de hoek. In Amsterdam is het internationale toerisme vorig jaar met 12 procent toegenomen. De verwachting is dat dit de komende 10 tot 15 jaar zal verdubbelen. De recreatiewoningen zijn de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes naar de toeristische trekpleisters. ‘De hoge bezettingsgraad en verhuuropbrengst maakt het een aantrekkelijke investeringspropositie.’

Gebiedsontwikkeling

De gemeente is bezig met visie-ontwikkeling voor het omliggende gebied en erg blij met de komst van Landal. Samen met Van Wijnen kijken ze hoe de omgeving van het park recreatief gemaakt kan worden. Landal Volendam wordt de katalysator van stedelijke bouw naar meer recreatiebouw.

Rendement

Lukassen vervolgt: ‘Van Wijnen is een uitstekende bouwer. De kwaliteit van de afwerking is goed en mensen die tijdens de verkoopdagen komen kijken reageren stuk voor stuk enthousiast. De veertien woningen direct aan het Markermeer waren natuurlijk als eerste verkocht. Maar ook de nog beschikbare woningen op de tweede rij zijn aantrekkelijk. Het vakantiepark ligt namelijk in Volendam, aan het Markermeer en verrassend dicht bij Amsterdam.

‘Een goede locatie en betrouwbare partijen zijn van groot belang bij het investeren in recreatievastgoed.’

Afspraak plannen

Van bouwkundige zaken tot fiscaliteiten, bij het kopen van een recreatiewoning komen veel aspecten kijken. Plan daarom een afspraak voor de verkoopdag van 8 maart en laat u uitgebreid informeren over de interessante voordelen van beleggen in een vakantiewoning op Vakantiepark Landal Volendam

Meld u hier aan voor de eerstvolgende verkoopdag.