DUURZAME INVESTERINGSKANS

Met de bouw van de 42 nieuwe recreatiewoningen wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere recreatie­woningen met veel luxe. In de nieuwe recreatiewoningen zijn de meest actuele inzichten, als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik, verwerkt. Al deze aspecten zijn complementair aan de architectuur van de recreatiewoningen waarin het Volendamse karakter terugkomt. Ze vormen samen een duurzame investeringskans.

VERHUURGEREED

De recreatiewoningen worden sfeervol en compleet ingericht en verhuurgereed opgeleverd. Alle recreatiewoningen worden voorzien van luxe inventaris en sanitair, een moderne keuken en een houtgestookte kachel. De Luxe recreatiewoningen krijgen daarnaast ook een sauna, een sunshower, een wasmachine en een wasdroger.

VERHUUR EN BEHEER

De VvE heeft voor de verhuur van de woningen samenwerkingsovereenkomsten met Landal GreenParks afgesloten. Landal GreenParks heeft hierbij het exclusieve recht gekregen om met de eigenaren van de woningen verhuurbemiddelingsovereenkomsten af te sluiten. De VvE faciliteert samen met Landal GreenParks de verhuur en draagt zorg voor het onderhoud en beheer van het park en de woningen.

RENDEMENT EN EIGEN GEBRUIK

Landal GreenParks verzorgt exclusief de verhuurbemiddeling gedurende 10 jaar namens de VvE. Ook bestaat de mogelijkheid om de woning voor eigen gebruik te reserveren en wel voor maximaal 12 weken per jaar, waarvan maximaal 3 weken in het hoogseizoen. Bij eigen gebruik bent u als eigenaar wel de servicekosten, waaronder schoonmaakkosten, verschuldigd. De verhuuropbrengsten worden middels een poolsysteem per type recreatiewoning bepaald en per maand, na aftrek van de servicekosten en provisie, afgerekend met de eigenaar van de recreatie­woning. De parkkosten worden door de VvE eveneens periodiek bij de eigenaar in rekening gebracht.

TOEKOMSTPERSPECTIEF

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede verhuuropbrengst mogelijk is voor Landal Volendam. Dit is mede ingegeven door de ervaringscijfers van Landal GreenParks op andere parken en de marktkennis van de huidige en toekomstige wensen van parkgasten. Landal Volendam is voor de gasten een uitstekende bestemming en daarmee een goede investering voor de toekomst.

MEER INFORMATIE
Wanneer er naar aanleiding van deze informatie vragen zijn, kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de makelaar. Uiteraard kunt u uw vragen ook per e-mail verzenden.

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.