Selecteer een pagina

Kom naar de kijkdag op Landal Volendam

Een recreatiewoning zowel van binnen als van buiten bekijken. Dat kan op zondag 15 december. Van Wijnen Recreatiebouw en Residentia projectmakelaars organiseren dan een kijkdag op de bouwlocatie van vakantiepark Landal Volendam. 

De laatste vijf maanden is er hard gewerkt aan de bouw van de 42 recreatiewoningen op het Slobbeland. Inmiddels zijn alle huizen op vakantiepark Landal Volendam casco gebouwd. Kortom: de uitgelezen kans om geïnteresseerden uit te nodigen voor een kijkdag.

Wilt u graag een rondleiding op de bouwlocatie en een casco recreatiewoning van binnen bekijken? Kom dan naar de kijkdag op zondag 15 december 2019. Wij staan van 11.00 tot 16.00 uur voor u klaar. Heeft u interesse? Plan hier uw afspraak.  

Veiligheid op de bouw:
Het bezoek van de bouwplaats is op eigen risico. Wij verzoeken u om zich aan de instructies van de organisatie te houden. U krijgt ter plaatse een bouwhelm uitgereikt, welke uiteraard binnen de bouwhekken gedragen dient te worden. Indien u beschikt over veiligheidsschoenen wordt u verzocht deze aan te doen. Mocht u deze niet hebben, dan wordt stevig en robuust schoeisel geadviseerd.