Parkplan vakantiepark Landal Volendam

klik op het plaatje om te vergroten

Parkplan Vakantiepark Volendam

Omgeving

klik op het plaatje om te vergroten

Omgeving Volendam

Vanaf het moment dat u het Slobbeland oprijdt, zijn de eerste contouren van Landal Volendam, de zogenaamde “pakhuiswoningen”, al zichtbaar. Deze “pakhuiswoningen” staan keurig in het gelid in een stijl en uitstraling overeenkomstig de klassieke Volendamse bouw… Of proeft de gast hier al een klein beetje van Amsterdam, waar een dagtochtje al naar toe gepland is.

Eenmaal op het park en ingecheckt bij de centrale receptie is er niets meer te merken van de smeltkroes aan bedrijven, functies en bezoekers langs het Slobbeland. Integendeel, de “pakhuiswoningen” vormen samen met de rijwoningen aan de oostkant en de twee-onder-een-kap-woningen op het middenterrein een oase van rust aan het Markermeer.

Het vakantiepark heeft een uitgesproken dorpskarakter, de typische Volendamse architectuur van de woningen, het bijbehorende materiaalgebruik en schaalgrootte versterken het gevoel dat je in Volendam echt op vakantie bent. Op slechts een paar honderd meter afstand ligt bovendien de wereldberoemde Volendamse “Dijk” en haven, met gezellige kroegjes, restaurants, winkeltjes en viskramen. Fantastisch om een middag te flaneren, te genieten van de in- en uitvarende bootjes of gewoon mensen kijken, ook dat kan in Volendam.

En wie op het park eenmaal tot rust is gekomen, kan gaan genieten van het comfort in de eigen woning. Of ontspannen gaan zitten op het zuidelijk georiënteerde terras bij één van de “waterwoningen” met een prachtig uitzicht over het Markermeer.

De recreatiewoningen op Landal Volendam worden uitgevoerd in de kwaliteitslabels Comfort en Luxe van Landal GreenParks. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vraag naar ruimere recreatiewoningen met veel luxe.

Deze duurzame woningen zijn één van de eerste toekomst bestendige recreatiewoningen in Nederland die worden uitgevoerd zonder gasaansluiting, maar met luchtwarmtepomp, vloerverwarming en infrarood panelen.

© 2017 - Van Wijnen Recreatiebouw B.V.