Het ultieme vakantiegevoel. En dat zo dicht bij huis.

Herinneringen maken tijdens een onvergetelijke vakantie. Dat is uiteraard het doel van jullie vakantie. Genieten van de omgeving, het huisje, maar vooral elkaar. Steek de kaarsen aan, kruip tegen elkaar aan op de bank en ervaar het ultieme vakantiegevoel. Daarvoor hoef je echt niet urenlang in het vliegtuig te zitten. In de buurt is er namelijk zo veel moois te ontdekken. Ga er op uit in eigen land of pak de auto naar een van de buurlanden. In no-time kan de pret beginnen. 

Vakantie in eigen land

Of je nu lekker wilt uitwaaien aan zee aan de Nederlandse kust of de Waddeneilanden, lekker wandelen door de duinen om vervolgens weer op te warmen met een warme bak chocolademelk met slagroom. Of ga lekker ontspannen op een vakantiepark in het bos om te genieten van de prachtige herfstkleuren. Met een vakantie in Nederland ga je voor gemak en variatie. Je bent altijd vlakbij huis, maar toch in een totaal andere omgeving, wat het unieke vakantiegevoel optimaal laat opborrelen. Wat jouw voorkeur ook heeft. Het kan allemaal in ons kleine kikkerlandje, zo dicht bij huis. 

Toch naar het buitenland, maar dan dichtbij

De grens over en toch lekker dichtbij. Dat is een vakantie bij onze zuider- en oosterburen. Waar gaat u dan naar toe tijdens je verblijf in België. Het land heeft zo veel te bieden. Het bekendste voor Nederlandse toeristen is toch wel de Ardennen. Op rijafstand zo veel mooie natuur, bergen en rivieren. Het walhalla voor de avontuurlijke vakantieganger. De mooiste bezienswaardigheden die je zeker moet bekijken zijn:

  • Durbuy
  • La Roche 
  • De grotten van Han
  • Watervallen van Coo

Ook in Duitsland is het goed vertoeven tijdens een vakantie. Wat dacht je van een prachtig verblijf op een vakantiepark in Duitsland. Lekker het land verkennen en terugkeren naar alle luxe en de faciliteiten van het park. Dat is ook wel nodig na een lange wandeling door de Duitse natuur. Het hele jaar door is het een mooie vakantiebestemming en ook zeker in de winter is Duitsland de perfecte vakantiebestemming. Ga op wintersport in Winterberg of ga jij toch liever de bossen van Sauerland in? De keuze is aan jou. 

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.