Selecteer een pagina

Zorgeloos investeren in Landal Volendam

Slapend rijk worden en er niet van wakker liggen. Dat is de droom van iedere belegger. Verhuurorganisatie Landal GreenParks biedt met vakantiepark Landal Volendam investeerders een rendabele belegging waar zij geen omkijken naar hebben. Ontdek in deze blog waarom beleggers zorgeloos kunnen investeren in een recreatiewoning op Landal Volendam.

Van verhuur tot management en beheer van vakantieparken. Daarvoor is Landal GreenParks verantwoordelijk. Landal telt 90 parken verspreid over 9 landen, met 1300 campingplaatsen en bijna 15.000 vakantiewoningen. En straks komen de 42 recreatiewoningen van Landal Volendam daarbij op. Wat je noemt een toonaangevende verhuurorganisatie.

Uitstekende marketing
Jaarlijks kiezen meer dan 2,8 miljoen gasten voor Landal en zij brengen 14,5 miljoen overnachtingen door op de parken. Landal heeft daarmee een grote database opgebouwd en zet op basis van deze gegevens de juiste marketingmix in. En dat voor de doelgroep die de verhuurorganisatie voor ogen heeft. Deze is voor elk vakantiepark anders, zo ook voor Landal Volendam.

Doelgroep Landal Volendam
De beoogde gasten van Landal Volendam zijn gezinnen en vrienden uit Nederland en Duitsland die houden van watersport en gezelligheid. Deze recreanten trekken er graag op uit om de regio en het speciale karakter van de Noord-Hollandse plaatsen te ontdekken. En natuurlijk de hoofdstad Amsterdam. Het kleinschalige park spreekt hen aan en ze kunnen zo op de fiets de omgeving verkennen. Kortom: echt ondernemende toeristen.

Verhuur buiten het seizoen
Het hele jaar door verwacht Landal GreenParks diverse doelgroepen voor vakantiepark Landal Volendam: in de schoolvakanties zijn dit jonge gezinnen, daarbuiten richt Landal zich op de groeiende groep actieve 55-plussers. Op die manier worden de recreatiewoningen naar verwachting ook buiten het seizoen verhuurd. Beleggers hoeven zich daarom geen zorgen te maken over de verhuur van hun recreatiewoning.

Toekomstbestendige investering
Naast de verhuur hoeven beleggers ook niet om te kijken naar het onderhoud en beheer van de recreatiewoningen op Landal Volendam. De service van Landal komt de waarde van de vakantiehuizen nog meer ten goede. De woningen zijn namelijk al gebouwd volgens de meest actuele inzichten als het gaat om materiaalkeuze, isolatienormen en hergebruik. Dat maakt het een toekomstbestendige investering.

Heeft u interesse in investeren in de recreatiewoningen op Landal Volendam? Kom langs tijdens een verkoopdag en laat u informeren over de interessante beleggingsvoordelen. Meld u hier aan.